Om os

Daniela & Mehmet, Rom 1992

Om os

I Dante Vine arbejder vi med gode varer til kvalitetsbevidste kunder.


Vi håndplukker de rigtige lokalt funderede producenter af kvalitetsvin og madvarer.
Vores ambition er at give vores kunder adgang til lokale kvalitetsprodukter fra forskellige regioner i Italien og på sigt også fra andre lande fra Sydeuropa. 


Vores varer bliver leveret af ofte mindre familiedrevet producenter. Det giver stolthed og kærlighed til produkterne. Producenterne er nøje udvalgte efter principperne om kvalitet, økologi og bæredygtighed. Vi kan ikke hamle op med industriel fremstillede fødevarer fra supermarkeder, men vil forsat have fokus på vin og mad producenter, der ikke giver køb på bæredygtighed, gode smagsoplevelser og kvalitet.


Med vores tyrkiske og italienske baggrund og vores forståelse for, hvad folk sætter pris på, går vi efter gode råvarer, som vi ved, kan tilføje madlavning det ekstra, som vi alle kan lide. Mad skal smage godt. Derfor startede vi Dante Vine.


Om navnet

Navnet Dante har vi valgt efter Daniela's far, som desværre ikke er blandt os længere. Papà Dante var den person familien i Italien samledes omkring.


Kom og besøg os i vores fysiske butik, hvor du kan få en snak om vores varer og købe ind. Åbningstider: tirsdag til fredag kl. 11-17.30 og lørdag 11-15.00. Søndag og mandag, efter aftale. Du kan også altid købe på vores webshop og få fragtet dit køb hjem eller til en pakkeshop nær dit hjem.